Skip to main content

Wat zeggen mijn klanten?

 • Ismakogie voor mij!
  Tussen 2016 – 2019 deed ik in een groepje wekelijks aan Ismakogie. Staand, zittend en liggend rekten en strekten we, onder deskundige begeleiding van Margo, met name de kleinere spieren in ons hele lichaam.
  Met als gevolg, voor mij tenminste, een betere houding, meer bewegingsgemak, minder (artrose) pijn met name in mijn voeten en een fit en energiek gevoel. Als ik na de les terug liep naar de auto dacht ik vaak dat ik langer en viever was.
  Jammer genoeg viel ons groepje uit elkaar en was het afgelopen met onze toch wel zeer speciale uurtjes in Overloon.
  In mijn huidige leven is de Ismakogie niet helemaal verdwenen. Bij het wakker worden ’s morgens strek ik bewust, soms zelfs onbewust mijn beenspieren om gemakkelijker en veiliger mijn bed uit te stappen. Bij mijn luie stoel liggen de balletjes waarmee ik soepelheid in handen en voeten op peil houd. Zittend en wachtend op mijn beurt ergens, betrap ik me er ook regelmatig op dat ik bezig ben met spieren te rekken of te strekken.
  Kortom Ismakogie is een voor mij prima middel om flexibel te blijven!
  Ria Tummers, Mook

 • In het begin was ik best wel sceptisch om met ismakogie te beginnen. Maar goed dat ik het toch heb gedaan, dit omdat ik er nog dagelijks de voordelen van ondervind. Het is een prettige manier van bewegen. Je bent je bewuster van hoe je je beweegt. Het zijn kleine bewegingen die je gewoon in je dagelijkse leven kunt toepassen zonder dat je mede omgeving er erg in heeft. Je ontdekt en ervaart bewegingen in je lichaam waar je het niet zou verwachten. Af en toe ook best wel lachwekkend. Ik heb ismakogie ervaren als een reis door mijn eigen lichaam en ben me er bewust van geworden hoe groot de impact kan zijn van zulke kleine bewegingen.
  Natuurlijk kan ik een lang verhaal gaan schrijven maar ismakogie moet je gewoon zelf ervaren.
  Ellie Jacobs, Overloon