Skip to main content

behandelingen

massage

RUG, NEK EN SCHOUDERMASSAGE EN OF BEEN, VOET, ARM EN HANDMASSAGE
Ik masseer met diverse technieken, die ik mij in de loop der jaren eigen heb gemaakt door diverse cursussen en bijscholingen te volgen. Indien nodig geef ik een stevige massage met drukpunten en bindweefselgrepen. Je wordt verwelkomd met een voorverwarmde stoel en voorafgaand aan de massage met warme kompressen. De massage wordt uitgevoerd met planten en etherische oliën.

STOELMASSAGE
Stoelmassage heeft een licht behandelend karakter voor diverse alledaagse gezondheidsklachten. Er wordt over de kleding heen gemasseerd, op rug, nek, schouders, hoofdhuid en of armen en handen. Voornamelijk maak ik daarbij gebruik van knedingen, drukpunten en tapotements. Deze massage zorgt onder andere voor een verbeterde doorbloeding en afvalstofverwerking. Het resultaat is een algehele ontspanning voor lichaam en geest. De stoelmassage kan ook op locatie plaatsvinden.

beautybehandeling

BASISBEHANDELING met de producten van VAVIN
Reiniging, peeling, korte verwijdering onzuiverheden, masker en korte gezicht-, nek- en schoudermassage met dag of nachtverzorging. Tijdsduur ongeveer 50 min.

INTENSIEVE BEHANDELING INCLUSIEF DECOLLETÉ
met ALTEARAH bio
Basis met aanvulling van bindweefselmassage gezicht, cupping met soft cups, vliesmasker met lymfedrainage, korte nek- en schoudermassage. Tijdsduur ongeveer 60 min. Korte kuur behandelingen als vervolg op de intensieve behandeling, voor een langer behoud van het resultaat.
Tijdsduur ongeveer 20 min per behandeling, inclusief training voor thuis.

LUXE VERWENBEHANDELING INCLUSIEF DECOLLETÉ met ALTEARAH bio
Reiniging, peeling, massage met olie en een warme steen, vliesmasker met lymfedrainage, ontspannende massage inclusief nek en schouders, masker, afsluitend massage met twee warme stenen en een oogmassage met een koude bergkristalsteen. Tijdsduur ongeveer 75 min.

bodysugaring

HUIDVRIENDELIJK ONTHAREN MET SUIKERPASTA! 
Met een bodysugarbehandeling wordt de haargroei op een huidvriendelijke manier verminderd. De hoeveelheid behandelingen is voor iedereen verschillend en heeft te maken met de wijze van haarinplant en dikte van de haren.
Zeker in het begin zijn met een tussenpose van ongeveer drie weken diverse behandelingen nodig omdat de groei van de haren zich altijd in diverse stadia bevindt.
Suikerpasta is samengesteld uit suiker, Arabische gom en citroensap en is zeer geschikt voor de gevoelige huid. De suikerpasta is flexibel en wordt licht verwarmd gebruikt.

Ook voor mannen.

TOEGEVOEGDE HANDELINGEN

De mannenhuid verschilt niet van de vrouwenhuid. Ik stem alleen de handelingen af op de man. Desgewenst oren en neusharen harsen en wenkbrauwen modeleren. Maar ook een goed advies hoe jij heel eenvoudig de huid dagelijks kunt verzorgen zodat deze in optimale conditie blijft. 

Where And When