Skip to main content

ismakogie

ISMAKOGIE!!!
Een intensieve spier training door je hele lichaam, verbetering in voeten, enkels, knieën, bekken, rug, schouders, en nek.

Daar kan ik samen met jou voor gaan zorgen!!!
Door je bewust te laten worden wat jij allemaal met al je kleine spieren in samenwerking met de grote spieren in het lichaam kunt doen!!!

In de loop der jaren, ook al op jonge leeftijd worden de kleine spieren in het lichaam te weinig gebruikt. Als gevolg hiervan kunnen er al vroeg klachten in het lichaam ontstaan.                                                                             

Where And When

BETER BEWEGEN

Wees klachten voor en verbeter je bewegingen! Ik kan je daarbij helpen door het aanleren van de vele subtiele bewegingen die de Ismakogie kent.

Dit kan tijdens workshops of door het volgen van enkele lessen. Er zijn verschillende tijden mogelijk, je wensen zijn bespreekbaar.

Ook kun je voor een of meerdere privélessen afspreken, speciaal gericht op jouw eventuele klachten.

Ik ben sinds 2009  gediplomeerd Ismakogiedocent en volg regelmatig bijscholingen om zo mijn kennis te verdiepen en te verbreden.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Dat naargelang je inzet, je spierstelsel versterkt, je doorbloeding en afvalstoffensysteem verbetert.
Hierdoor verandert het hele lichaam zowel vanbinnen als vanbuiten.
Ik werk met verschillende attributen om zo je bewegingservaringen te prikkelen zodat je je de bewegingen eerder eigen maakt.

Het resultaat is een betere werking van de organen, vermindering van spanning in nek en schouders, versteviging van de bekkenbodem, verlichting van rugproblemen en vermindering van voetklachten.

Voor meer informatie over het ontstaan van Ismakogie, kijk op www.ismakogie.nl

BEDRIJFSPREVENTIE

De bewegingen uit de Ismakogie geven stabiliteit zowel lichamelijk als geestelijk. Dit vermindert de werkstress, maar ook klachten in het gehele lichaam.

Voorbeelden van oefeningen zijn bewegend zitten achter het bureau, maar je ook bewust worden van hoe sta en loop ik de hele dag en waarop moet ik letten. 

Ik kan mensen op locatie trainen en er zijn hierbij meerdere opties mogelijk. Bijvoorbeeld dagelijks individueel 15 tot 30 minuten of enkele dagen per week in kleine groepjes. 

Vul bij interesse het contactformulier in en we kunnen geheel vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.